055 - 30 34 222

Verhalen

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Hieronder leest u enkele verhalen van hen.

Volkswagen Polo

Fijne ontvangst en vervolgens zonder push eerlijke uitleg over de auto. Toen er met de auto iets onverwachts bleek te zijn voor de overdracht is het allemaal netjes geregeld, en alles in overleg. Ik voelde me welkom en ben blij met mijn nieuwe auto! ( & de plaat op de auto bij afhalen, het bosje bloemen, en het kaartje met de foto achteraf. Erg leuk gebaar! )

Peugeot Partner, mevrouw Verhoef

Een heel klantvriendelijk bedrijf die ook niet beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.
Verrast worden met een bos bloemen wat ook niet meer vanzelfsprekend is. Top bedrijf.

 

Audi A3

Afgelopen vrijdag geweest om een Audi op te halen voor/met een kennis van mij. Prettig bedrijf. Ongedwongen sfeer. De Audi stond er keurig bij. Tot grote vreugde van de koper zat er ook nog een originele standkachel in de auto. Echt een prachtige auto en fijne adviseurs. Zowel Jonathan, als ook de heer Post en Wientjes. En ze denken mee. Dat is het belangrijkste.

Familie Verdonschot

Wat een heerlijke medewerker zijn het bij Frans Wientjes, niets is te veel en je wordt er warm ontvangen of het familie is zo vertrouwd voelt het.
De auto is nog beter dan wat ik er van had gedacht super gaaf en storingsvrij.
Ze denken en voelen met je mee en het alle geduld mooie afhandeling met een grote bos bloemen en achteraf nog een mooie foto.
Verbazend dat na een half jaar nog een contact wordt opgenomen om te vragen of we ook echt te vrede zijn. Kan me geen enkel garage bedenken die hier zoveel moeite voor doet.
Extra dank voor verkoper Wilko we komen zeker nog eens terug, wij zijn zéér benieuwd naar de nieuwe showroom. Gr M&M

Familie Muilerman

Op deze (splinter) nieuwe locatie een mooie occasion gekocht; een Ford C-max. Wij waren al een tijdje aan het zoeken maar.. deze is het geworden! Misschien mede door de vriendelijkheid en transparantie van de medewerkers. We wensen Wientjes en team succes in de toekomst!

Familie Stroop

Bij binnenkomst een warm welkom van Wilko. Verstand van zaken, duidelijk verhaal en opzoek naar een win-win. Die was snel gemaakt. Goede service, perfect gedaan. Dank aan Wilko en Lubbertus!

Wesley

Vandaag mijn auto opgehaald en ben echt tevreden over de service. Hier kunnen de meeste auto bedrijven wel wat van leren netjes geholpen kom zeker weer langs als ik weer naar een auto ga kijken. Was het ritje uit Zoetermeer zeker waard!

Diana

Wat ik belangrijk vind als klant? Dat een bedrijf de tijd neemt voor mij, want een auto koop ik niet iedere dag en is daarbij een flinke investering. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door Wilko. Hij nam de tijd, reed mee met de proefrit en had een ontspannen en persoonlijke houding. Natuurlijk kwam ik voor die mooie auto, maar de manier waarop ik ben geholpen is net het zetje geweest om tot aankoop over te gaan.

Marcel en Debbie

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Goede auto gekocht, duidelijke afspraken, enthousiaste mensen die hun vak verstaan. In deze branche een van de weinige positieve uitzonderingen die laten zien dat het negatieve imago van de handel in occasions niet altijd terecht is. Chapeau!

Familie Leakat

Zeer klantvriendelijk, goed ontvangen, leuke gesprekken gehad goede deal met Wilko afgesloten. Thuis nog een bos bloemen gehad een mooie foto met familie en onze oude en nieuwe auto erop. Echt een aanrader. Over een paar jaar zien jullie ons weer terug voor een nieuwe auto. Bedankt voor alles WILKO van Werven en collega’s.