055 - 30 34 222

Frans Wientjes Auto’s

Betrouwbare occasions in Apeldoorn en omgeving
Welkom bij Frans Wientjes Auto’s. Wij hebben maar één doel voor ogen: u voorzien van uw droomauto. In onze showroom in Apeldoorn hebben wij een uitgebreid assortiment auto’s voor u klaarstaan. Online vindt u al onze occasions en leaseauto’s. Dit zijn auto’s die niet alleen glimmen, maar ook technisch en optisch kwaliteit vertegenwoordigen. Prettig om te weten: wij verkopen alleen auto’s waarvan wij de historie volledig kunnen verantwoorden.

Heeft u specifieke wensen voor een nieuwe auto of occasion? Met behulp van onze betrouwbare relaties in de autowereld vinden wij de auto die u zoekt!

Uitstekende service
De basis is een eerlijk en realistisch verhaal. Duidelijkheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Een uitstekende service is waar wij voor staan. Niet voor niets waarderen klanten ons gemiddeld met een 9. Daar zijn wij trots op!

Auto verkopen / Inruilen
Uw auto verkopen of inruilen voor een eerlijke prijs? Dat kan bij Frans Wientjes Auto’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De medewerkers

 • Na de Apeldoornse opleiding autotechniek voltooid te hebben, ben ik gaan werken in de automobielbranche, Aanvankelijk ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest in een toonaangevend Apeldoorns bedrijf, alleen met als doel de particuliere verkoop.
  Daarna nog eens 5 jaar in de groothandel, met en tussen de dealerbedrijven.
  In 1998 ben ik gestart met een eigen onderneming.

  Frans Wientjes
  Algemeen directeur
  06 - 50285524
  Stuur e-mail

 • Vanaf het begin ben ik werkzaam binnen het bedrijf Frans Wientjes Auto's B.V.
  Als vooropleiding heb ik de Middelbare Detailhandelschool, internationale handel en Schroevers Europees secretaresse gedaan.

  Werkervaring heb ik opgedaan in de branche van geneesmiddelen, export en de automobielgroothandel. Binnen Frans Wientjes Auto's verzorg ik de administratie, boekhouding, acquisitie en de telefoon.

  Marian Wientjes
  Boekhouding
  055 - 30 34 222
  Stuur e-mail

 • Al sinds ik jong was heb ik een grote passie voor auto's. Vanaf 2010 werkte ik bij een toon aangevend dealerbedrijf in de regio. Sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij Frans Wientjes Auto's als verkoopleider. Net zo als bij een andere auto is het moeilijk om van papier te oordelen. Bruisend van enthousiasme nodig ik u graag uit bij ons in de showroom!

  Michael Derks
  Verkoopleider
  055 - 30 34 222 / 06-51227527
  Stuur e-mail

 • Op mijn 16e ben ik begonnen met de opleiding tot Verkoopmanager. Tijdens die opleiding heb ik bij verschillende bedrijven binnen de autobranche stage gelopen en gewerkt.
  Vanaf januari 2018 ben ik werkzaam bij Frans Wientjes Auto's als verkoopadviseur.

  Jonathan Sander
  Verkoopadviseur
  055 - 30 34 222 / 06-51227527
  Stuur e-mail

 • Vanaf jonge leeftijd ging ik al iedere zaterdag mee naar de zaak in Deventer om auto’s te wassen. Nu heb ik net mijn VWO diploma gehaald en ga ik International Business studeren aan de UVA. Binnen Frans Wientjes Auto’s doe ik veel diverse werkzaamheden. Naast gastvrouw en receptioniste ben ik ook erg geïnteresseerd in alle onderdelen wat het autobedrijf met zich meebrengt. Dit komt doordat mijn passie voor auto’s erg groot is.
  Door mijn enthousiasme en betrokkenheid vanaf jonge leeftijd ga ik iedere keer weer met plezier naar Frans Wientjes Auto’s! Zo hoop ik u binnenkort te mogen ontvangen

  Donna Wientjes
  Receptioniste / gastvrouw
  055 - 30 34 222
  Stuur e-mail